Alleen de beste merken

Senator met Duitse kwaliteit

De beste pennen van Senator pennen

Nog steeds zijn pennen het meest gebruikte promotieproduct. Hoe maak je dan toch nog indruk met een schijnbaar simpele pen? Met onze pennen van het Duitse kwaliteitsmerk Senator geef je jarenlang schrijfplezier!

Senator maakt al vanaf 1920 hoogwaardige schrijfwaren. Alle in Duitsland geproduceerde senator® producten worden op zeer strenge kwaliteitscriteria getest, zodat je weet dat je echt wat goeds aan je connecties geeft.

Senator® balpennen zijn perfecte reclameartikelen. Ze overtuigen door functionaliteit en schrijven zo fijn dat jouw klanten ze dagelijks willen gebruiken. Daardoor is jouw reclameboodschap dus continu zichtbaar. De voornaamste reden dat wij zo graag deze pennen aanbevelen? Je kunt jouw logo er veel groter op laten afdrukken! De opdruk gaat daarnaast superlang mee en is prachtig van kleur.

Behalve een fijne pen, geef je ook een duurzaam product weg. De grondstoffen en productieprocessen zijn vrij van schadelijke stoffen. Het ecologische gebruik, afvalpreventie en recycling zijn afgestemd. Senator gebruikt groene stroom van waterkracht, investeert in energie-efficiënte maatregelen en ontwikkelt haar producten zodanig dat ze een lange levensduur hebben. Elke senator® plastic pen is uitgerust met onze senator® magic flow long life vullingen, en de prints gaan gegarandeerd even lang mee als de pen.

Wil je een nog duurzamere pen weggeven? Het Bio-assortiment van Senator gaat nog verder. De zichtbare delen van de Nature Plus, Skeye Bio en de houder van onze Liberty Bio- en Super Hit Bio-pennen zijn gemaakt van een bioplastic dat is gebaseerd op PLA – afgeleid van hernieuwbare en niet-eindige grondstoffen (suikerriet).

bedrukte pennen met full color logo

Een divers aanbod van Mokken Senator

Geen enkele werkplek kan zonder koffie of thee! Met een bedrukte mok in jouw huisstijl zorg je voor zichtbaarheid en je helpt meteen mee aan het tegengaan van wegwerpservies. Met een mok van het Duitse merk Senator geef je een mok die jarenlang mooi blijft en prettig drinkt!

Bij senator® zijn je bedrijfsidentiteit en huisstijlkleuren in de beste handen. De beschikbare kleuren voor senator® mokken geven een ruime keus aan materialen, modellen en bedrukkingen. Jouw huisstijl is dus in goede handen. De mokken van senator zijn vaatwasbestendig door het speciale productieproces.

De grondstoffen en productieprocessen zijn bij senator vrij van schadelijke stoffen. Het ecologische gebruik, afvalpreventie en recycling zijn afgestemd. Senator gebruikt groene stroom van waterkracht, investeert in energie-efficiënte maatregelen en ontwikkelt haar producten zodanig dat ze een lange levensduur hebben.

senator koffiemokken met logo bedrukt
0
  0
  Jouw bestelling(en)
  Je hebt nog niet in je besteloverzicht geplaatst

  Ontvang onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van acties, de nieuwste trends en gave producten met logo. De Logobedrukken.nl nieuwsbrief versturen we gemiddeld 4x per jaar.

  Of volg onze socials